Categorieën
tips

Sinterklaas-tip: kleding- en accessoires

Pakjesavond met familie of vrienden: als u kinderen heeft, staat dit feest vast hoog genoteerd in uw agenda. U zoekt nog snel wat leuke cadeaus en o ja… de schoencadeautjes niet vergeten! Als uw hoofd omloopt deze dagen, dan hebben wij nog wat tips. Bij ‘Ik en mijn kind’ bestelt u namelijk snel en voordelig de leukste kleding en accessoires in hippe stijlen.

Meisjes staan graag van jongs af aan voor de spiegel. Wat dacht u dan van kleine accessoires, zoals armbandjes of leggings met een moderne print? Heel origineel voor in de schoen… Zoekt u een groter cadeau, kijk dan naar een mooie trui of een hip vest: daar doet u een kleine fashionista zeker een plezier mee. Of een heerlijk zachte winterpyjama voor de gezelligste logeerpartijtjes…

Sinterklaascadeau: kleding voor boys en baby’s

Maak uw zoon blij met een cool nieuw shirt in een stoere stijl. De jongensshirts vallen dit seizoen op vanwege de leuke opdrukken, waarmee uw zoon zich helemaal happy voelt. Ook vesten zijn een trend dit seizoen. Met of zonder capuchon, effen of in warme kleuren. Ze dragen comfortabel tijdens het spelen en zijn praktisch, omdat ze gemakkelijk uit kunnen als het te warm is.

Is er ook een piepklein baby’tje of peuter in het feestgezelschap dat door Sint en Piet verrast wordt? Een lief mutsje, speeldoekje of leren slofjes zijn echt iets om de kleintjes mee te verwennen deze winter. Of een newborn giftpack voor een pasgeborene. En anders is er misschien iets te vinden bij de multifunctioneel ontworpen wrappers en badcapes van het merk Lodger. De producten van dit merk zijn ook nog eens heel mooi om te zien.

Feestelijk uitpakken voor groot en klein

Wie zoet is, krijgt lekkers? Nee hoor…uw zus, moeder of vriendin maakt u blij met een warme sjaal in mooie herfst- of winterkleuren. Zachte materialen en rode, blauwe en gele tinten zijn het helemaal voor deze winter. Gelukkig zijn onze producten ook zacht geprijsd. Voor als u dit jaar eens flink wilt uitpakken!