Jongenskleding

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 99

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 99

 

Koopjes uit de jongenskleding outlet

Coole, comfortabele kleding

Ik en mijn kind weet wat kinderen mooi vinden en lekker vinden zitten. Onze kleding voor jongens is daarom uitgevoerd in frisse tinten, kleurrijk of voorzien van stoere letters. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, want in onze jongenskleding outlet bieden wij artikelen aan tegen scherpe sale prijzen.

U vindt bekende merken in ons assortiment, zoals het Nederlandse Dirkje. Verder hebben wij het Scandinavische kindermerk Name It en Born to be Famous, een babylabel met behoorlijk wat pit. Zo maakt u altijd een veilige keuze en volgt u de laatste trends. Wie weet kunt u nog een korte broek gebruiken voor in de zandbak? Of een extra zwemshort voor uw kleine waterrat?

Kleding voor kleine avonturiers

Jongenskleding heeft vaak die heerlijk eigenwijze, stoere uitstraling waar u zo van kunt genieten. Uw zoon zal blij zijn met nieuwe sportieve shirts waarin hij buiten op avontuur kan gaan. Maar binnen met zijn auto's of lego spelen is ook belangrijk. En dan is het wel zo fijn als zijn kleding comfortabel zit en goed ademt. Dan kan hij lekker zijn gang gaan.

Met de jongenskleding uit onze outlet stelt u moeiteloos een aantal leuke outfits samen. Ook voor de kleintjes is er volop keuze: onze babykleertjes zijn van heerlijk zacht materiaal en blijven mooi na het wassen. Voor grotere jongens kan de kleding tegen een stootje, want wij weten dat de meeste stoere boys niet houden van stilzitten!