Shirt/Tuniek/Blous korte mouw

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Goedkoop positieshirt met korte mouw

Leuke kleuren en mooie prints

Heerlijk als het zonnetje weer gaat schijnen! Zeker met onze mooie positieshirts met korte mouwen. U vindt bij ons de leukste tanktops, topjes en shirts, waarvan de pasvorm is afgestemd op de zwangere buik. Bijvoorbeeld van trendy merken als LOVE2WAIT en Mama-Licious. Met deze kleding is het extra bijzonder om zwanger te zijn en helemaal niet erg om te wachten totdat u uw oorspronkelijke figuur weer terug heeft.

Tijdens de zwangerschap verandert uw lichaam voortdurend, maar gelukkig kan uw stijl gewoon dezelfde blijven als voorheen. Met de hippe positiekleding uit de webshop van Ik en mijn kind heeft u keuze genoeg. De trends die in de gewone damesmode spelen, vindt u namelijk vaak terug in onze zwangerschapskleding.

Fashionable voor betaalbare prijzen

Dus als u houdt van een fashionable look, is een kijkje in onze collectie zeker aan te raden. De shirts zijn ook na de zwangerschap nog gewoon te dragen. Een mooie meevaller. Als u een goedkoop positieshirt met korte mouw zoekt, dan zult u zien dat ondanks de lage prijzen de kwaliteit prima is. Dat komt door de flinke kortingen die wij geven.

Met onze effen positieshirts met korte mouwen kunt u speelse combinaties maken. Met een shirt met opdruk trekt u onmiddellijk de aandacht en dat is natuurlijk ook wel eens heerlijk. Want u bent trots op uw buik en kunt ook zeker trots zijn op uw trendy outfits.