Proud mama

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goedkope Proud MaMa accessoires

Exclusieve sieraden

Stralende mama's zijn ook mooie mama's. Helemaal met de sieraden van Proud MaMa, die symbool staan voor het trotse gevoel dat ontstaat als u zwanger bent of bevallen bent van een prachtbaby. Tijdloos, luxe en stylish, zo kunnen de sieraden en producten van ontwerpster Rowena Visser van Nistelrooij omschreven worden.

Bekijk de originele Proud MaMa sieraden in de online shop van Ik en mijn kind. Kralen, hartjes en symbolische kleuren maken deze accessoires uniek. Ook buiten Nederland worden ze dan ook met succes verkocht. Bent u op zoek naar een bijzonder cadeau voor een bijzondere moeder, dan kunt u heel goed bij dit hippe merk terecht.

Proud MaMa accessoires online bestellen

Naast sieraden maakt Proud MaMa ook andere accessoires voor (aanstaande) moeders. Ook weer met een trendy ontwerp, zodat de artikelen uitstekend kunnen dienen als cadeau. Snuffel rond in onze webshop naar de opvallend goedkope Proud MaMa sieraden en producten, om u zelf of een ander mee te verrassen.

De producten van Proud MaMa onderscheiden zich door een origineel design en een luxe kwaliteit. Bij ons zijn ze echter laag geprijsd, zodat u voor weinig geld van de mooie accessoires kunt genieten. Ontworpen voor moeders die houden van hun kinderen, maar ook van mode en een hippe styling.