Lingerie-Buikband

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Goedkope lingerie voor de zwangere vrouw

Zacht en vrouwelijk

Na drie, vier maanden zwangerschap krijgt u behoefte aan speciale lingerie, omdat uw gewone ondergoed te strak begint te zitten. U vindt bij ons de mooiste lingerie, gemaakt van zachte stoffen en met een perfecte pasvorm. De producten zijn ontworpen door specialisten in zwangerschapsmode als Mama-Licious en Anita.

Bekijk onze lingerie online, waaronder mooie buikbanden van Medela en Mamaband, voor comfort en ondersteuning overdag of 's nachts. Deze banden kunnen eventueel gecombineerd worden met zwangerschapsslips of beha's in dezelfde stijl. Wilt u rug- of lendepijn tegengaan? Dan is een baby belt ideaal, die effectief steun aan buik en rug biedt.

Kleding en lingerie in de online shop

Naast lingerie heeft Ik en mijn kind ook andere eigentijdse kledingstukken met voedingsfunctie, zoals een elegant voedingsnachthemd. U kunt bij ons vaak goedkope lingerie en zwangerschapsitems vinden dankzij de hoge kortingen die wij bieden. Zo heeft u dag en nacht een comfortabele, trendy outfit, waarin u zich op en top vrouw voelt.

Als u zwanger bent, straalt u des te meer en bent u trots op uw prachtige ronde vormen. Het is fijn om dit gevoel te accentueren met mooie lingerie. Bij ons kunt u de perfecte meegroei lingerie kopen die zijdezacht aanvoelt en de huid niet irriteert. Zo kunt u altijd genieten van comfort en ondersteuning, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling.