Jurken

19 Artikel(en)

19 Artikel(en)

Leuke positiejurken voor zwangere vrouwen

De zwangerschap is voor veel vrouwen een geweldige tijd. Een spannende periode van negen maanden, waarin een klein wonder zich voltrekt in uw buik. Na een aantal weken begint u het groeien van uw kindje al te voelen. Broeken gaan strakker zitten en knellen. Het wordt dus de hoogste tijd om positiekleding uit te zoeken. Positiejurken zijn ideaal tijdens de zwangerschap. In het begin is de groeiende buik nog niet zichtbaar en zodra de omvang van uw buik groter wordt, rekt de soepele stof van de jurk makkelijk mee. Bij Ik en mijn kind kunt u positiejurken online bestellen. U zoekt de jurken op uw gemak uit en passen doet u thuis. Wel zo gemakkelijk.

Trots op uw buik

Uw buik groeit en u bent er trots op. Iedereen mag het zien. De soepele stoffen van onze positiejurken rekken eenvoudig mee en u voelt geen naden. De positiejurken hebben een geweldige pasvorm. Ze geven u veel bewegingsvrijheid en zitten comfortabel. Natuurlijk wilt u er ook leuk uitzien. Wij begrijpen u en verkopen daarom goedkope positiejurken die comfortabel zitten, maar ook heel modieus zijn. De positiejurken kunnen online, met hoge korting, besteld worden.

Mama Licious positiejurken

Bij Ik en mijn kind kunt u terecht voor goedkope positiejurken van het merk Mama Licious. Bestellen kan eenvoudig en snel. Binnen een paar dagen heeft u uw bestelling al in huis en kunt u zien hoe mooi uw buik eruit ziet in uw nieuwe jurk.

Wij maken positiekleding betaalbaar. Leuke moeder-mode hoeft immers niet duur te zijn.