Badmode

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goedkope positiebadmode

Zwemmen en zonnen in stijl

Laat ook bij het zwemmen of zonnen uw groeiende buik mooi uitkomen. Bij Ik en mijn kind vindt u de mooiste positiebadmode online. Zwangerschapsmerken als Mama Licious zorgen ervoor dat u volop van die bijzondere tijd kunt genieten! Onze badmode voor zwangere vrouwen is gemaakt van comfortabel materiaal en heeft een goede pasvorm. De trendy ontwerpen en details accentueren uw buik.

Zolang u het rustig aan doet, is zwemmen een sport die heel gezond is tijdens de zwangerschap. Maar dan wel in een hip badpak met verstelbare schouderbandjes en genoeg ruimte voor uw buik. Houdt u van stijlvolle effen badkleding? Of kiest u een print die speels en vrouwelijk staat?

Positiebadmode in onze online shop

Ook tijdens een vakantie, het zonnebaden in de tuin of een frisse duik wilt u er uiteraard op uw best uitzien. En comfortabele badkleding dragen die goed aansluit, lekker zit en met uw buik meegroeit. Bij ons vindt u goede en toch goedkope positiebadmode die aan al uw eisen voldoet.

Krijgt u ook zin in mooi weer en relaxen in de zon? Na bestelling heeft u de producten snel in huis. Heeft u nog vragen over zwangerschapsbadmode, laat ze ons dan gerust weten via de e-mail. Zo kunt u binnenkort genieten van die mooie, zonnige look!