Positiekleding

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 69

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 69

 

Goedkope positiekleding voor aanstaande moeders

De zwangerschap is voor veel vrouwen één van de mooiste periodes in hun leven. Het is een periode waarin veel gebeurt. In uw buik groeit nieuw leven. Eerst voelt u dit alleen zelf, maar na een paar maanden kan iedereen het zien. Geestelijk verandert er ook veel, u wordt straks moeder. Ondanks de groeiende buik, wilt u er natuurlijk toch op uw mooist uitzien tijdens deze bijzondere periode.

Positiekleding van Mama Licious

Gelukkig is er tegenwoordig heel veel leuke kleding voor aanstaande moeders. Bij Ik en mijn kind heeft u een ruime keuze uit een uitgebreid assortiment goedkope positiekleding. Positiekleding van het merk Mama Licious is verkrijgbaar tegen heel betaalbare prijzen. Ik en mijn kind geeft namelijk hoge kortingen, oplopend tot wel 84%. De positiekleding van Mama Licious past helemaal bij u: kleding die lekker comfortabel is, waarin uw buik de ruimte heeft, maar die er ook leuk uitziet.

Modieuze positiekleding

Draagt u het liefst leggings? Of toch liever een rok? De keuze is aan u, er zijn hippe leggings in egale kleuren of met stoere prints. Maak een keuze uit een leuke broek van spijkerstof of een met een vrolijke print. En heeft u er wel eens aan gedacht om een jurkje te dragen? Ook dat is mogelijk tijdens de zwangerschap. Een stijlvol jurkje voor op het werk of een vrolijk gekleurd jurkje voor tijdens een zomerse dag ontbreken niet in het assortiment.

Positiekleding online bestellen

Wist u dat het heel makkelijk is om positiekleding online te bestellen? U vindt bij ons alle soorten positiekleding. Niet alleen kleding zoals broeken en shirts. U kunt ook badkleding, ondergoed en zelfs buikbanden bestellen. U heeft het snel in huis en u kunt het thuis op uw gemak passen.