Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Proud MaMa accessoires

Voor trotse mama's

De sieraden van Proud MaMa hebben een tijdloze vormgeving, maar zijn tegelijkertijd toch heel trendy en stylish. Ontwerpster Rowena Visser van Nistelrooij staat voor het design van deze originele sieraden voor (bijna) moeders, die in Nederland maar ook in het buitenland verkocht worden.

Kralen, kleuren en medaillons zorgen voor symboliek als het gaat om een nieuwe baby of om het aantal kinderen dat u al heeft. Uiteraard vormen deze sieraden en accessoires van prachtige kwaliteit een luxe cadeau voor een moeder in spe. U vindt Proud MaMa online in de webwinkel van Ik en mijn kind, tegen aantrekkelijke prijzen.

Cadeau van Proud MaMa online uitzoeken

Als u zwanger bent, bent u met z'n tweetjes en heeft u hierdoor extra veel uitstraling. Met Proud MaMa accessoires benadrukt u dit trotse gevoel nog meer. Naast sieraden heeft dit merk ook andere accessoires voor zwangere vrouwen en moeders die van styling houden.

Op zoek naar een cadeau voor een vrouw die nét weet dat ze zwanger is of die pas bevallen is? Of zoekt u juist iets voor een ervaren moeder? Om al die speciale moeders eens goed te verwennen, heeft Proud MaMa altijd een bijzonder cadeau. Voor een unieke, vrouwelijke mamalook waar er maar één van is!