11 Artikel(en)

11 Artikel(en)

Pieces dameskleding en accessoires

Voor een persoonlijke touch

Houdt u van een eenvoudige stijl, met originele accessoires? Dan is het Deense merk Pieces iets voor u. Een label dat eruit springt vanwege de basics van goede kwaliteit, de subtiele details en de opvallende prints. Ik en mijn kind biedt veel kledingstukken en andere items van dit merk aan tegen hoge kortingen.

Bij Pieces - wat 'stukken' betekent'- vindt u een groot aanbod in exclusieve accessoires. Hiermee kunt u uw eigen stijl creëren en outfits met een eigen touch afmaken. De pieces die online bij ons verkrijgbaar zijn bestaan onder meer uit prachtig ondergoed en hippe sjaals in allerlei kleuren en ontwerpen. Ook op een gewone dag voelt u zich zo heel speciaal!

Uniek effect met Pieces

Probeert u ook uw tijd zo efficiënt mogelijk te besteden, zodat u genoeg quality time kunt nemen voor u zelf en uw omgeving? Shop dan af en toe lekker gemakkelijk vanuit uw eigen huiskamer. U kunt de mode en accessoires van Pieces online bij ons bestellen. Zo kunt u die leuke outfits die u bedacht heeft snel uitproberen!

Houdt u van uitgaan? Met Pieces dameskleding zit u helemaal goed voor een feestje of etentje. U kunt kiezen uit mooie betaalbare tops en broeken. Stel uw eigen unieke combinaties samen en laat u verrassen door het effect. Door te mixen en matchen met een ketting, tasje en schoenen ontdekt u snel de look waarin u zich helemaal top voelt!