Jeans

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 28

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 28

 

Mix en match de leukste outfits met Name It jeans

Jeans is een geweldige stof, die oorspronkelijk werd gebruikt om werkkleding van te maken. Spijkerstof is tegenwoordig echter ook heel populair bij kinderen. Ook die zijn tenslotte de hele dag in touw en willen zich daarbij nog weleens vies maken.

Voor elk kind een leuke Name It jeans

Jeans zijn dus erg praktisch en vallen bij kinderen in de smaak, zeker als ze door Name It zijn gemaakt. Dit Deense merk heeft namelijk elk seizoen moderne jeanslijnen die de nieuwste trends volgen. Of u nu een hippe tuinbroek of een regular fit spijkerbroek zoekt, bij dit label slaagt u altijd dankzij de ruime keuze. Het is bovendien fijn om te weten dat de mode van Name It zoveel mogelijk verantwoord wordt gemaakt.

Spijkergoed van Name It is er zowel voor stoere boys als voor modebewuste meisjes die hun look belangrijk vinden en graag variëren met hun stijl. Uiteraard vindt u bij 'Ik en mijn kind' diverse populaire modellen, van slim fit tot loose fit, en van denim legging tot overall. Ook voor variatie in details zoals een gedragen look of opgestikte stukken bent u bij Name It aan het juiste adres.

Speelse jeans- en kledinglijnen

Wie aan jeans denkt, denkt al snel aan sportieve kleding. Toch kan een diepblauwe, zwarte of grijze spijkerbroek ook heel goed in een nette outfit gebruikt worden. Met een mooi shirt, een hip colbertje of een elegant vest doet uw zoon of dochter moeiteloos mee met de casual chique modetrend. Heeft u een baby, peuter of kleuter, kijk dan naar de heerlijk zachte spijkerbroekjes en jeans met contrastkleuren van Name It Mini en Name It New Born.

Name It spijkerkleding wordt door de ontwerpers met een open en creatieve blik op de wereld gemaakt. Het merk laat zich namelijk in de eerste plaats inspireren door kinderen en hun levenshouding. Neem dus snel een kijkje bij de comfortabele, speelse en kleurrijke collectie. Gelukkig voor de ouders zijn Name It jeans elk seizoen ook comfortabel geprijsd.