Name It

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 1312

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 1312

 

Name It kinderkleding

Een goede keuze

Name It is een kleurrijk Deens merk dat al heel wat jaren meedraait in de kindermodewereld. Aantrekkelijke prijzen, veilige kwaliteitskleding en moderne ontwerpen zijn de kernbegrippen waar het bij dit label om draait. Kinderen zijn dol op dit merk, omdat ze helemaal vrolijk worden van de leuke opdrukken en mooie patroontjes.

Ik en mijn kind heeft Name It kleding voor alle leeftijden, te beginnen met Name It New Born. Kies uit verschillende eigentijdse stijlen in de Name It online shop. Van een schattig dierenvelprintje tot een sportieve Bretonse streep, dit merk draait er de hand niet voor om!

Name It bij ons online te koop

Het trendy Name It heeft ieder seizoen nieuwe kleuren en stoffen en neemt de kinderen als uitgangspunt bij de ontwerpen. Een jonge en speelse doelgroep die zeker houdt van bepaalde looks en voor wie de kleding goed draagbaar moet zijn. Voor peuters en kleuters vindt u leuke items bij Name It Mini. Name It Kids is voor de basisschoolleeftijd.

Zoekt u een opvallend gekleurde blazer om de outfits van uw dochter op te peppen? Of een stoere sweater waarin uw zoon helemaal happy naar school gaat? Een deel van de Name It kinderkleding is gemaakt van biologisch katoen. Het bedrijf vindt het bovendien belangrijk om bij de productie van alle items de milieuschade zoveel mogelijk tegen te gaan. Voor een betere wereld voor alle kinderen.