11 Artikel(en)

11 Artikel(en)

Mamaband buikbanden

Voor een verzorgde look

Wilt u graag uw groeiende buik op een elegante manier accentueren en ondersteunen? Bij Ik en mijn kind vindt u vast een mooie Mamaband in de online shop. Dit hippe merk heeft een uitgebreid aanbod in de mooiste banden. In prachtige basic kleuren, zodat u de leukste combinaties kunt maken met een rok of jeans. Neemt u meerdere kleuren buikbanden, dan kunt u naar hartenlust mixen en matchen.

Met een Mamaband buikband met een subtiele of juist opvallende print voelt u zich extra bijzonder in de zwangerschapsperiode. U kunt de band al na een paar weken gebruiken, om de openstaande knoop van uw broek te bedekken. Met een kort jasje of juist een wijde blouse erop creëert u precies de look die u wilt hebben.

Mamaband online uitzoeken

Zijn uw shirts of topjes te kort geworden vanwege uw zwangere buik? Met een positieband kunt u deze toch gewoon door dragen. Zo kunt u ook tijdens de zwangerschap uw eigen stijl behouden en een trendy finishing touch geven aan uw outfits.

Wij hebben Mamaband buikbanden in verschillende maten. De band groeit uiteraard met uw buik mee. Wilt u in het begin uw buik helemaal nog niet showen, draag de buikband dan als lang vallend topje onder uw gewone shirt of blouse. Kortom, een multifunctionele band waarmee u alle kanten op kunt!