17 Artikel(en)

17 Artikel(en)

Er geweldig uitzien met LOVE2WAIT

Een fashionable positiemerk

Zwanger en niets leuks om aan te trekken? En verlangt u naar de periode ná de zwangerschap, waarin u weer uw favoriete stijl kunt dragen? Niet met LOVE2WAIT, het Nederlandse positiemerk voor de moderne vrouw. De comfortabele, trendy jeans en tops zijn zelfs populair bij vrouwen die niet zwanger zijn.

De kleding van dit hippe label is geïnspireerd op de laatste mode. Het bedrijf heeft personeel dat zich met hart en ziel inzet voor dit merk en is de laatste jaren enorm gegroeid. Steeds verschijnen nieuwe collecties in meer dan 25 landen, waarin goede jeans een belangrijke rol spelen.

LOVE2WAIT mamajeans en kleding

De vele jeansmodellen van dit merk onderscheiden zich door een goede pasvorm. Van skinny model tot capri, de broeken zitten altijd perfect door de verstelbare taille. Ook de rest van de kleding is ontworpen voor de zwangere vrouw die regelmatig houdt van een beetje pit en durf.

Bekijk ons assortiment en laat u inspireren voor de leukste combinaties met leggings, jurken en vestjes. De buik krijgt in deze zwangerschapskleding extra ruimte, terwijl rond de billen en benen het kledingstuk vaak juist slank valt. Zonder uw buik te verstoppen heeft u zo toch een geweldige look. Met de geweldig lage prijzen bij Ik en mijn kind kan uw aankoop helemaal niet meer stuk.