7 Artikel(en)

7 Artikel(en)

Praktische Lodger kinderkleding en accessoires

Innovatief en origineel

Lodger baby accessoires zijn gemaakt voor trendgevoelige ouders die van een duurzame kwaliteit houden. De producten zijn vaak multifunctioneel en ontworpen om het leven van ouders en kind meer 'easy going' te maken. Ik en mijn kind heeft de meest handige artikelen van dit hippe merk van Nederlandse bodem.

Of het nu gaat om het vervoer van uw kindje, het baden, verzorgen of slapen, Lodger biedt eigenzinnig ogende textielproducten aan die positief bijdragen aan de mobiliteit en flexibiliteit van het drukke leven met een kleintje. U kunt uiteenlopende accessoires van Lodger online bij ons bestellen, zoals een wrapper, babydrager of voetenzak.

Lodger online voordelig aanschaffen

Lodger maakt onderscheid tussen artikelen voor 'at home' en 'on the go'. Voor thuis kunnen u en uw kindje genieten van mooie en comfortabele trappelzakjes, dekens, inwikkeldekens en badcapes. Veiligheid en comfort voor uw kind vormen het uitgangspunt bij de ontwerpen, maar laat u ook verrassen door de prachtige, tikje eigenwijze vormgeving.

Voor onderweg is een universele vierseizoenenvoetenzak een prachtige aanwinst, waar u het hele jaar door optimaal gebruik van kan maken. Met Lodger kinderkleding en textielspullen koopt u producten die dankzij hun kwaliteit en originaliteit ware klassiekers zijn en die bij een volgend kindje meteen weer jaren dienst kunnen doen. En die ouders en kind samen een gevoel van luxe, warmte en geborgenheid bezorgen!