2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Carriwell zwangerschapslingerie biedt stijl en comfort

Geniet van mooie, functionele ontwerpen

Als u eenmaal een product van Carriwell hebt geprobeerd, dan wilt u niet meer terug naar de lingerie waaraan u gewend was. Dit Deense merk heeft namelijk mooie, eigentijdse meegroei-lingerie die er enorm uit springt voor wat betreft draagplezier en functionaliteit. Ook omvat de collectie leuke badmode en buikbanden. Alle items zijn speciaal ontworpen om zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven het hoogste comfort te bieden.

Carriwell zwangerschapslingerie: de voordelen

De producten van Carriwell voelen prettig aan op de huid en hebben een weldoordacht ontwerp. Zo zijn er de zachte, soepele Gelwire voedingsbh’s die de borsten tijdens alle fasen een goede ondersteuning geven. Ze zijn bovendien praktisch in gebruik en zitten bijzonder comfortabel. De flexibele beugel van gel vormt zich naar de borsten en knelt niet. Hiermee is er minder kans op borstontsteking of het afknellen van melkkanalen. De naadloze bh is gemaakt van ademend microfiber en zit hierdoor erg prettig. Het Carriwell zwangerschapsondergoed is sinds 1996 op de markt en biedt altijd een stijlvol en functioneel ontwerp. Heel praktisch is bijvoorbeeld de zachte, ondersteunende buikband die warmte geeft op de onderrug en een positief effect heeft bij rugklachten. De band kan ook onzichtbaar gedragen worden onder strakke bovenkleding. Zo kunt u tijdens de zwangerschap uw favoriete outfits blijven dragen en profiteert u toch van wat extra steun aan de zijkant van uw lichaam en in uw rug.

Betaalbare zwangerschapsitems met een hoge kwaliteit

Carriwell zwangerschapslingerie is populair vanwege de goede pasvormen en het hoge draagcomfort voor moeders. De borstvoedingsbh’s hebben daarnaast vanwege hun ontwerp een positief effect op de band tussen moeder en kind, omdat het huid-op-huidcontact zo optimaal mogelijk kan plaatsvinden. Voor een baby is het heel belangrijk om tijdens het voeden de moeder goed te kunnen voelen en ruiken. Wij stellen uiteraard hoge eisen aan de producten voor (aanstaande) moeders die wij aanbieden. De Carriwell lingerie-artikelen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn bovendien goedgekeurd door lactatiedeskundigen en verloskundigen. De ondermode en badmode van Carriwell blijft bovendien mooi, ook na intensief gebruik. Schaf de zwangerschapsbasics van dit merk op onze website tegen scherpe prijzen aan. Zo bent u tijdens de bijzondere en unieke periode van zwangerschap en borstvoeding van alle gemakken voorzien!