22 Artikel(en)

22 Artikel(en)

Born to be Famous kinderkleding

Voor stoere boys en girls

Wie valt er nu niet voor de eigenwijze kleding van Born to be Famous? Dit baby- en kindermerk is helemaal hip, terwijl de prijzen heel betaalbaar zijn. De kleding is simpel, stoer en voorzien van leuke details. De ontwerpen en kleuren zijn duidelijk wat pittiger dan bij de standaard babycollecties.

Neus gezellig rond in de Born to be Famous online shop van Ik en mijn kind. Ziet u een schattig truitje voor uw zoon of is dat jurkje perfect voor uw dochter? Een goede pasvorm en zachte kwaliteit zorgen ervoor dat uw kleintje optimale bewegingsvrijheid heeft en ongestoord op ontdekkingstocht kan gaan!

Born to be Famous online kopen

Ook op zoek naar kinderkleding die fris en trendy oogt? En genoeg van de traditionele babybeertjes en pasteltinten? Als volwassene kleedt u zich afhankelijk van de gelegenheid en uw stemming. Met dit idee als uitgangspunt heeft Born to be Famous kinderkleding ook voor de kleinste dametjes en heertjes verschillende eigentijdse lijnen.

Met dit trendy merk van twee Nederlandse ontwerpsters creëert u iedere dag de gewenste look. De kleding is nét even anders dan anders. Opvallend zijn de eenvoudige ontwerpen en het subtiele gebruik van applicaties, stipjes of contrasterende kleuren. De meeste items zijn bovendien onderling goed te combineren. Voor ouders die van hip houden en kindjes die van zacht en soepel houden!