Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Anita zwangerschapsondergoed

Comfortabele, mooie ontwerpen

Het Duitse merk Anita heeft al meer dan honderd jaar ervaring als specialist in lingerie voor zwangere vrouwen. Anita zwangerschapslingerie heeft een perfecte pasvorm en groeit comfortabel mee met de buste en moederbuik. Handige, functionele producten zoals de speciale steunband en de zwangerschapsbeha van Anita zijn online bij ons verkrijgbaar.

Het succesvolle modelabel in lingerie en specialistische textielproducten heeft wereldwijd een uitstekende naam. De producten zijn van hoge kwaliteit. Geniet tijdens de zwangerschap en de borstvoedingsperiode van ultiem comfort en van de ondersteuning die uw lichaam in deze periode nodig heeft.

Voorkom rugpijn tijdens de zwangerschap

In deze bijzondere tijd, waarin een nieuw leven in uw buik groeit, helpt een meegroeiband van Anita tegen rug- en lendenpijn. Deze band zorgt ook voor een sneller herstel na de bevalling en is uitgebreid klinisch getest.

Kiest u voor Anita zwangerschapsondergoed, dan heeft u effectieve producten die eenvoudig zijn in gebruik en die voorzien zijn van weldoordachte, mooie ontwerpen. Bekijk de voordelen van het speciale ondergoed van Anita in de online shop en laat u ook verrassen door de betaalbare prijzen. Een uniek product voor een lage prijs, dat is wat shoppen bij Ik en mijn kind zo aantrekkelijk maakt.