Vesten

21 Artikel(en)

21 Artikel(en)

Mooi meisjesvest voor elke gelegenheid

Stijlvol en vriendelijk geprijsd

Een gekleurde blazer, een trendy bolero, een sportief vest met capuchon: uw dochter kan geen vestjes en jasjes genoeg hebben. Die zijn erg handig voor dagen waarop het weer wat wisselvallig is. Een vestje is zo uitgedaan als het te warm wordt en zo ziet ze er iedere dag smaakvol en tiptop uit. Bij Ik en mijn kind zijn deze items zeer betaalbaar, dankzij de kortingen en acties die wij aanbieden.

Uiteraard hebben wij echte meisjesachtige vesten en jasjes, in populaire kleuren als roze en paars. Maar ook in sportieve en casual modellen is er volop keuze. De favoriete kleur en stijl van uw dochter vindt u vast in ons assortiment. Is ze een type dat altijd buiten speelt? Dan zijn onze vesten van mooie sweatstof of een bodywarmer ideaal.

Meisjesvest om lekker in te spelen

Meisjes houden al jong van mode, maar er moet natuurlijk ook gespeeld en geknoeid worden. Met onze vesten is dat geen probleem, want de stoffen blijven mooi na het wassen. Merken als Name It en Little Pieces staan namelijk voor hedendaagse kindermode van goede kwaliteit, met een goede pasvorm en leuke details.

Heeft u een leuk meisjesvest gevonden? Neem dan ook andere artikelen mee in uw bestelling. Wij hebben alle soorten meisjeskleding, van mooie basics tot items die juist de laatste trends volgen. Met de leuke patronen, applicaties en kleuren maken ze het leven fleuriger en vrolijker. De prijzen zijn altijd laag en daar wordt u weer vrolijk van!