Truien

10 Artikel(en)

10 Artikel(en)

Lekker zittende en goedkope meisjestruien

Meisjestruien in onze online shop

Ze zitten comfortabel en zijn leuk om te zien: mooie truien voor meisjes, die hun outfits helemaal afmaken en een persoonlijke touch geven. Maar meestal is het toch weer een hele uitgave om een paar nieuwe modellen te kopen. Bij Ik en mijn kind bent u aan het goede adres voor goedkope meisjestruien. Terwijl de kwaliteit altijd uitstekend is. U vindt bij ons namelijk merken als het trendy Name It, een Deens kindermerk dat staat voor duurzaamheid.

Met streepjes, met sterren of met een lekker nonchalante capuchon. Bij ons vindt u allerlei soorten meisjestruien, sweatshirts en spencers. In Nederland is het weer toch regelmatig fris of guur. Een goede trui die lekker behaaglijk aanvoelt is dan geen overbodige luxe!

Mooie, goedkope meisjestruien

Vindt uw dochter een gebreid model leuk of is ze gek op een coole print? En ziet u haar graag in een lieve, tikje romantische look of is ze meer een sportief type, waarvoor een trui niet stoer genoeg kan zijn? U kunt kiezen uit verschillende eigentijdse stijlen. Voor de leukste look op school, tijdens een boswandeling of gewoon lekker thuis op de bank!

Op onze website kiest u de kledingmaat van uw dochter en ziet u alle truien naast elkaar. U zult opkijken van de lage prijzen. Als u meisjestruien bij ons online bestelt, heeft u ze snel in huis. Profiteer bij Ik en mijn kind altijd van een ruime keuze en van hoge kortingen. Daarnaast staan wij uiteraard ook voor een goede service.