Sokken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Leuke, goedkope meisjessokken

Voor hippe outfits

Een outfit kan natuurlijk alleen maar afgemaakt worden met mooie beenmode. Daarom hebben wij sokken voor meisjes van goede kwaliteit. Bestelt u deze mee met de kleding uit onze webshop, dan bent u in één keer helemaal klaar! En uw dochter kan weer rondwandelen, spelen en springen met een verzorgde en hippe look.

Mooie panty's, maillots en meisjessokken zijn online voordelig verkrijgbaar bij Ik en mijn kind. Uw dochter kan zo voor weinig geld behaaglijk warme voeten houden. Sokken worden intensief gebruikt: niet alleen op school en thuis, maar ook buiten en in de zandbak. Met merken als Name It en Falke bent u er zeker van dat de producten mooi blijven na het wassen.

Meisjessokken in de online shop

Heeft uw baby last van striemen op haar beentje? Dan zijn onze sokjes met comfortboordje ideaal, die niet knellen en altijd zacht aanvoelen voor uw kindje. Voor de grotere meiden hebben wij goedkope meisjessokken en maillots in leuke kleuren, die passen bij moderne en trendy outfits.

Met online bestellen heeft u geen last meer van gesjouw door winkels. Bovendien ontvangt u alles snel bij u thuis. Kom bij ons ideeën en inspiratie opdoen voor mooie meisjescombinaties met de leukste details. Want uw dochtertje, hoe klein of groot ook, is vast al bezig met kleurtjes en trends. En als haar gezicht straalt, dan is uw dag ook helemaal goed!