Shirts

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 118

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 118

 

Vrolijke shirts voor meisjes

Vrolijke én goedkope meisjesshirts

Shirts horen bij het basisassortiment kleding. U kunt ze eindeloos combineren. En als het koud is, zijn shirts heel handig voor onder de trui. Ik en mijn kind verkoopt goedkope meisjesshirts van de merken Name it, Dirkje en Born to be Famous. U kunt heel eenvoudig en snel de meisjesshirts online bestellen. De shirts zijn voor het grootste deel van katoen gemaakt, dat voelt lekker op de huid en neemt gemakkelijk zweet op.

Combineren met kleding

Shirts zijn ideaal om te combineren. Een shirt met een vrolijke print kan zo op een spijkerbroek gedragen worden, maar kan ook gecombineerd worden met een gilet of spijkerjasje. Ook is het altijd handig om een aantal shirts in basiskleuren te hebben: wit, zwart en grijs passen eigenlijk overal bij. U kunt zelf een kleuraccent aanbrengen, met bijvoorbeeld een vrolijk gekleurd vestje, bolero of een sjaaltje creëert u ontzettend hippe outfits.

Shirts voor meisjes in alle kleuren van de regenboog

Shirts in felle kleuren staan altijd vrolijk, zowel op een grauwe winterse dag als op een heerlijke zonnige dag. Kinderen houden erg van felle kleuren en vrolijke prints vinden ze ook altijd leuk. Zoekt u toch meer iets in een zachte kleur? Ook dat vindt u in ons assortiment. Voor jonge meiden, maar ook voor pasgeboren baby’s hebben wij volop keus. Bij Ik en mijn kind kunt u meisjesshirts online bestellen in alle kleuren, stijlen en maten. Voor leuke, goedkope meisjesshirts hoeft u niet ver te zoeken, bij ons bent u aan het juiste adres.