Rokken

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Goedkope meisjesrokken

Hippe stoffen en ontwerpen

De leukste stofjes en coolste ontwerpen vindt u terug in onze rokken voor meisjes. Uw dochter voelt zich op en top meisje met een rokje, legging en leuk shirt. Zo steelt ze in de klas de show. Maar niet alleen voor school en thuis, ook voor een feestje kunt u mooie rokjes online bestellen bij Ik en mijn kind.

Merken als Dirkje en Name It zijn bekende namen in de kindermodewereld. Kleurrijk, trendy en van een goede kwaliteit, zo kan de kleding van deze twee labels kort en krachtig worden samengevat. Niet voor niets hebben beide merken internationaal succes.

Mooie rokjes online kopen

Regelmatig hebben wij interessante acties, zodat u hoge kortingen aantreft op onze producten. Dan kunt u een flink voorraadje inslaan en shoppen naar leuke items voor kinderen, maar ook voor u zelf. Zodat het hele gezin weer fris en vrolijk aan een nieuw seizoen kan beginnen.

Met onze goede, maar toch goedkope meisjesrokken laat u de wind stevig waaien door de kledingkast van uw dochter. Is ze nog klein, dan vindt ze alles best en geniet ú het meest van haar hippe uitstraling. Begint uw dochter al oog te krijgen voor trends, dan zal ze helemaal weg zijn van de leuke modellen waarmee ze voor iedere gelegenheid de juiste outfit kan samenstellen.