Pyjamas

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Zachte en goedkope meisjespyjama's

Nachtkleding in de mooiste kleurtjes

Bedtijd wordt een feestje met onze mooie pyjama's voor meisjes. Ze voelen heerlijk zacht aan en zijn altijd lief gekleurd. Na een bad of douchebeurt zal uw dochter zich uiterst behaaglijk voelen in het fijne katoen. Komt er een vriendinnetje logeren, dan worden er zeker pyjama's gepast en geruild. Zo voelen meisjes zich heel speciaal.

Een meisjespyjama online bij ons bestellen kan tegen scherpe prijzen. En dat is weer een feestje voor de mama's en papa's, die wel graag de prijzen binnen de perken willen houden. Voor ons hele assortiment kinderkleding geldt, dat wij vaak flinke kortingen geven. Dankzij merken als Name It koopt u dan wel een goede kwaliteit, zonder teveel te betalen.

Meisjespyjama uit de online shop

De webshop van Ik en mijn kind heeft een ruime selectie goedkope meisjespyjama's, zodat u uw dochter vast met haar lievelingskleur kunt verrassen. Voor baby'tjes, voor peuters en voor de grotere kids. Bent u op zoek naar een babypyjama, dan is een drukknoopsluiting heel praktisch.

Wij hebben een ruime keuze in leuke kleurstellingen en motiefjes. Zo loopt uw dochtertje er op zondagochtend bij als een prinses en kan ze rustig op gang komen met een lekker ontbijtje en een versgeperst sapje. Laat haar gerust helpen bij de voorbereidingen. Knoeien geeft niet, vanavond ligt er vast een schoon pyjamaatje klaar!