Prematuur

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Goedkope meisjesprematuurkleding

Mooie kleding voor zachte prijzen

Heeft u zelf een vroeggeboren dochtertje of wilt u een kraamcadeau aanschaffen voor een prematuurkindje? Bij Ik en mijn kind vindt u mooie meisjesprematuurkleding in de online shop. Zacht en zonder onderdelen die de baby kunnen hinderen. Zo kunt u een veilige keuze maken en tegelijkertijd prachtige kleding uitkiezen.

Het materiaal van onze kleertjes voelt soepel aan en blijft mooi na het wassen. De ontwerpen zijn helemaal gericht op dat kleine babylijfje dat graag gekoesterd wil worden. Wij hebben mooie basisstukken in lieve kleuren voor meisjes, die goed te combineren zijn. Zo hebben ook de allerkleinste girls altijd een verzorgde look.

Zachte prematuurkleding voor meisjes

Onze goedkope meisjesprematuurkleding vindt u vanaf maat 44. Met merken als BFC kiest u voor pure, zachte katoen die prettig draagt op het kwetsbare babyhuidje. Dankzij een goede prijs-kwaliteitsverhouding is het label BFC zeer succesvol met mooi afgewerkte, comfortabele babykleding. Laat uw baby maar genieten van de zachte stoffen en het comfort.

Heeft u meisjesprematuurkleding online bij ons besteld? Dan kan deze kleding na gebruik gewoon weer doorgegeven worden aan een nieuwe kleine wereldburger. Wij hebben ook schattige kleding voor baby's, dreumesen en peutertjes. Ook kinderkleding in de grotere maatjes vindt u bij ons altijd voor zachte prijsjes!