Ondergoed

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 54

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 54

 

Goedkoop meisjesondergoed

Trendy stijlen, goede kwaliteit

Leuke meisjesondermode online bestellen kan heel voordelig bij Ik en mijn kind. Lieve rompertjes en pyjamaatjes voor de allerkleinsten en trendy hemdjes en broekjes voor de grotere dametjes vindt u bij ons volop. Zo kunt u – misschien wel gezellig samen met uw dochter – uitkiezen wat ze mooi vindt.

Meisjes, ook de kleintjes, zien bij vriendinnetjes of klasgenootjes trendy items op het gebied van ondermode. Zoals topjes met spaghettibandjes, sportieve hemdjes en mooie hipsters of boxers. Onze webshop biedt de leukste meisjesstijlen aan: van sportief tot hip en van kleurrijk tot elegant.

Hip ondergoed voor meisjes

Ons goedkope meisjesondergoed is van uitstekende kwaliteit, dankzij merken als Little Pieces en Name It. Schattige patroontjes en lieve prints zorgen voor fleurige kledingstukjes waar meisjes en moeders helemaal voor vallen. Bovendien is al het ondergoed degelijk afgewerkt en voorzien van stijlvolle details.

In de kleinste maatjes hebben wij praktische rompers en body's van zachte katoen. Zo mooi dat ze als truitje of topje niet misstaan. Uw dochter ziet er zo in ieder geval altijd tiptop verzorgd uit. En voor die lage prijzen kunt u met een gerust hart een flink voorraadje aanleggen van de meisjesondermode uit onze online winkel. Gun uzelf en uw dochter een goede kwaliteit en een moderne look!