Jurken

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 44

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 44

 

Lieve, stoere en goedkope meisjesjurken online bestellen

Geen kind is hetzelfde. Het ene meisje speelt de hele dag netjes met poppen, terwijl de ander het liefst de hele dag buiten aan het ravotten en hutten bouwen is. Jurken moeten dan ook niet allemaal hetzelfde zijn. Ik en mijn kind heeft een groot assortiment goedkope meisjesjurken, niet alleen schattige jurkjes, maar ook hele stoere. En schattig of stoer, uw dochter zal er in ieder geval modieus en hip uitzien in de jurken van Name it of Dirkje. De meisjesjurken online bestellen levert u bovendien veel voordeel op.

Een jurk voor ieder seizoen

In de zomer zijn jurken voor meisjes ideaal. Uw dochter is in een wip aangekleed en ze heeft geen last van de warmte, doordat de jurk los om het lichaam valt. Bovendien voelt een kind zich vrij en kan het gemakkelijk spelen en bewegen in een jurk. Ook in de winter mag een jurk niet ontbreken in de garderobe van uw dochter. Een shirt met lange mouwen onder de jurk en een maillot voor de benen en uw dochter is ook in de winter lekker warm en modieus gekleed.

Goedkope meisjesjurken

Dat jurken niet duur hoeven te zijn, bewijst Ik en mijn kind. U kunt heel eenvoudig meisjesjurken online bestellen en u ontvangt dan ook nog eens een flinke korting.

Wij hebben een groot assortiment meisjesjurken van het merk Name it. Deze vallen soepel en zijn van goede kwaliteit. Of u nu kiest voor een jurk met snoezig bloemenmotief of voor een stoere jeansjurk, uw dochter zal erin stralen!