Jeans

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 32

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 32

 

Leuke jeans om eindeloos te combineren

Ruime keuze in goedkope meisjesjeans

Jeanskleding staat altijd lekker stoer, bij meisjes van alle leeftijden. Uw grotere dochter kan met jeans de coolste combinaties maken. Bij kleintjes staat jeans, zoals een jurkje van spijkerstof, altijd schattig en hip tegelijk. Zo is iedereen tevreden: u over de verzorgde uitstraling en uw dochter omdat ze lekker kan spelen of naar school kan gaan in gemakkelijke kleding.

Bij Ik en mijn kind kunt u alle soorten meisjesjeans online vinden, tegen zeer betaalbare prijzen. Van legging tot overgooier en van chino tot knicker. Ook jeans in leuke, frisse kleuren en prints zijn geliefd bij kinderen en zorgen voor de nodige variatie. Snuffel eens gezellig rond om te kijken of er iets voor u bij is.

Meisjesjeans in onze online shop

Kent u de eigentijdse merken Name It en Dirkje al? Deze producenten denken mee met kinderen en maken lekker zittende kleding, waarvan de pasvorm mooi blijft. Maar deze jeans zijn tevens een meevaller voor uw portemonnee. Zo kiest u voor goedkope meisjesjeans, terwijl de ontwerpen creatief zijn en allerlei hedendaagse stijlen en trends volgen.

Wij hebben uiteraard jeans voor meisjes in verschillende wassingen. Ook het gebruik van mooie accenten, zoals studs, stoere zakken of kniestukken valt bij kinderen in de smaak. Ook heel praktisch is een zwarte spijkerbroek, waarmee u eindeloos kunt combineren. Kortom, als prachtige basics zijn jeansstukken onmisbaar voor ieder meisje!