Zomerjassen

5 Artikel(en)

5 Artikel(en)

Zomerjas voor meisjes die van mode houden

Summerproof met een meisjes zomerjas

Gaat uw dochter behalve voor een zonnige zomer ook voor een trendy zomer? Met een jas uit ons assortiment is ze er helemaal klaar voor. Wij hebben namelijk leuke, eigentijdse stijlen voor romantische meisjes, stoere girls en voor de echte denim fans. En kijk ook eens bij onze uiterst praktische modellen, zoals onze leuk gekleurde zachte zomerjasjes met capuchon die prima tegen een buitje kunnen.

Zomerjas meisjes in moderne stijlen

Welk meisje valt er nu niet voor een trendy denim jasje of een bomber jack in een hippe kleur? Daarnaast hebben wij leuke jassen van polyester met een katoenen voering die geschikt zijn voor alle seizoenen. De fijne patroontjes en figuurtjes en de zachte of felle kleuren van de jasjes zorgen voor een echte meidenlook. Maar ook stoere meisjes kunnen bij ons vast een jas vinden waarmee ze elke dag weer lekker buiten kunnen voetballen of rolschaatsen.

Samen een mooie jas uitzoeken

Meisjes weten al steeds jonger wat voor stijl ze willen. Een leuke jas is dus heel belangrijk. Een meisjes zomerjas moet vooral hip zijn en daarnaast is ook de kleur heel belangrijk. De mama’s en papa’s vinden het weer belangrijk dat ook de kwaliteit goed is, zodat de jas een goede pasvorm heeft en gemaakt is van stevig materiaal. Tussen al onze leuke dierenprintjes, bloemetjes, trendy en robuuste jacks kunt u gelukkig altijd wel iets vinden dat u allebei mooi vindt.

Met vriendjes en vriendinnetjes lol maken op de kamer is een favoriete bezigheid van veel meisjes, maar voor je het weet hebben ze alweer hun jas aangetrokken om buiten tikkertje te gaan doen of op de fiets te springen. Of dit nu een trenchcoat, een parka of een spijkerjasje is, onze meisjesjassen – van betrouwbare merken als Name It en Dirkje - kunnen gelukkig tegen een stootje.

Alles voor een complete zomergarderobe

Na geshopt te hebben naar een nieuwe jas vindt uw dochter het vast geweldig om ook een voorraad shirtjes, topjes, jurken en broekjes in zomerse kleuren aan te schaffen. Zo kunt u - of zijzelf natuurlijk - moeiteloos de leukste zomeroutfits samenstellen. Of uw dochter nu naar school gaat, naar een feestje of dansles: met kleding en een zomerjas meisjes uit ons assortiment ziet ze er altijd hip en verzorgd uit en kunt u allebei genieten van haar favoriete stijl.