Betaalmogelijkheden

Op dit moment kunt u betalen via overboeking, iDeal (Nederlandse klanten), PayPal, Creditcard en achteraf via factuur (alleen in Nederland).

Overboeking
Nadat u op de betaalpagina hebt gekozen voor Overboeking en uw bestelling hebt bevestigd, krijgt u een orderbevestiging waarop ook de betaalgegevens staan. U maakt het geld vervolgens over via Telebankieren of op een andere manier. Nadat wij het geld hebben ontvangen, gaat onze levertijd in. Houd er dus rekening mee dat de levertijd bij deze betaalwijze langer is dan bij iDeal.
Vergeet niet uw ordernummer te vermelden! Anders kan het langer duren voordat wij uw betaling terugvinden (of helemaal niet!), waardoor wij uw order niet op tijd kunnen uitleveren.

iDeal
Nadat u op de betaalpagina heeft gekozen voor iDeal en uw bank en uw bestelling heb bevestigd, gaat u naar de betaalpagina van iDeal. U kunt hier op een veilige manier via iDeal betalen. iDeal wordt op dit moment aangeboden door de volgende banken: Rabobank, SNS bank, Fortis bank, ABN AMRO en de Postbank/ING. Meer informatie over en een demo van iDeal vindt u hier.

PayPal

Indien u met PayPal wilt betalen kiest u deze optie. U gaat dan altijd naar de beveiligde pagina van PayPal. Als u een PayPal-account hebt, logt u rechts in met uw gegevens. Hebt u geen PayPal-account, kunt u er een aanmaken. Indien u met PayPal wenst te betalen berekenen wij daar een toeslag van 4% voor. 

Wat is PayPal?
PayPal is een online betaalservice waarmee u op eBay en in andere online winkels kunt betalen. Maar u kunt met PayPal ook online geld overmaken naar familie en vrienden of geld ontvangen. PayPal heeft wereldwijd ruim 150 miljoen rekeningen. U kunt betalen vanaf uw bank of giro, creditcard of via het saldo van uw PayPalrekening. Meer informatie over PayPal vindt u op http://www.paypal.nl

Creditcard
U kunt bij ons betalen met een VISA, Mastercard of American Express, dit gebeurt in een veilige webomgeving. Bij betaling met creditcard berekenen wij een toeslag van 3% voor VISA en Mastercard, voor American Express berekenen wij een toeslag van 5%.

MisterCash

Indien u met MisterCash wilt betalen kiest u deze optie. Indien u met MisterCash wenst te betalen berekenen wij daar een toeslag van 2% voor.

Betalen via factuur
 
Dit kan tot een bedrag van €250,00.
 
U kunt ook op rekening kopen. Wij hebben dit uitbesteed aan MultiFactor. (Meer informatie over MultiFactor leest u hier).
U kiest op de betaalpagina voor 'Betalen na ontvangst (€ 1.99)', vult uw geboortedatum en bankrekeningnummer in en klikt onderaan de pagina op de oranje Bestellen en betalen knop, uw gegevens worden binnen enkele secondes door MultiFactor gecontroleerd en als alles in orde is krijgt u een bestelbevestiging. Dat is alles.
Uw bestelling wordt door ons verstuurd en u krijgt een factuur van MultiFactor. U hebt twee weken de tijd om die te betalen. U kunt betalen via uw eigen bank, via Telebankieren of naar de bank gaan en het geld overboeken.
Let op dat er extra kosten mee zijn gemoeid van € 1,99 per bestelling.
Vanaf het moment dat u besteld hebt, hebben wij de vordering van u overgedragen aan MultiFactor. Voor vragen omtrent uw betalingen moet u dan ook bij MultiFactor zijn en niet bij Ik en mijn kind. Voor vragen omtrent uw levering kunt u natuurlijk wel bij Ik en mijn kind terecht. Wij vragen u vriendelijk MultiFactor hier a.u.b. niet mee te belasten, want de medewerkers van Klarna kunnen daar geen informatie over geven.

Contactgegevens en openingstijden van de klantenservice van MultiFactor:
Maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:30
Telefoon: 0900 - 685 8400
E-mail: support@multifactor.nl