Tops

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 66

 

Goedkope kindershirts en tops

Elk seizoen nieuwe favorieten

Met leuke tops valt uw kind meteen op. Of u nu van een rustige stijl of een print houdt, wij hebben mooie tops voor jongens en meisjes. Ideaal om iedere dag weer met een coole outfit te verschijnen op school, op de sportclub en om thuis lekker in te spelen.

Een kindershirt uit de online shop van Ik en mijn kind heeft allerlei voordelen: de katoen is heerlijk zacht en voelt soepel en comfortabel aan. De ontwerpen zijn altijd gemaakt met kinderen als uitgangspunt. Merken als Name It en Little Pieces weten precies waar de kinderen (en ouders) van nu van houden als het gaat om mode.

Mooi afgewerkte tops voor kinderen

Voor elke leeftijd vindt u bij ons een hip kindershirt online. Voor de kleinste baby'tjes, maar ook voor ondernemende peuters en modebewuste kids. Met leuke details en schattige prints voor meisjes en frisse kleuren en een stoere uitvoering voor jongens.

Voor we het vergeten: onze goedkope kindershirts en tops zijn van uitstekende kwaliteit. Uw kind heeft snel een aantal favorieten gevonden die het veel draagt en heeft er ook nog eens lang plezier van. Zo bent u op meerdere manieren goed en goedkoop bij ons uit. Dat is nog eens slim winkelen!