Sokken

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goede, goedkope kindersokken

Voor verzorgde voetjes

Ook de kindersokken die online bij ons verkrijgbaar zijn, worden aangeboden met flinke kortingen. Zo kunt u mooie paren uitzoeken voor zachte prijsjes. Een uitstekende kwaliteit en een goede pasvorm staan bovenaan bij onze merken. Wij hebben sokken in effen kleuren, maar ook met kleurige prints die bij de kids in de smaak vallen.

U vindt bij ons merken als Falke, een exclusief kwaliteitsmerk in beenmode dat voor veel draagplezier zorgt. Daarnaast verkopen wij ook maillots en sokken voor kinderen van het Deense Name It. Dit merk maakt uw kind helemaal vrolijk vanwege de leuke kleurtjes. De ouders zijn juist weer blij dat de spullen van dit label lang mooi blijven.

De mooiste kindersokken online uitzoeken

Voor meisjes hebben wij stijlvolle maillots en panty's in kleuren die goed te combineren zijn. Voor jongens uiteraard sokken met sportieve en populaire motiefjes. Baby'tjes willen maar één ding: dat sokjes zacht aanvoelen op hun beentjes en niet knellen. Dan maakt u de juiste keuze met onze speciale sokjes met comfortboordjes.

Grote en kleine voetjes houdt u lekker warm met onze goedkope kindersokken en hippe slofjes. Online bestellen is eenvoudig bij Ik en mijn kind en u bespaart een hoop op uw uitgaven. Voor als u even niet op grote voet wilt leven.