Skipakken & Wanten

3 Artikel(en)

3 Artikel(en)

Goedkope kinderskipakken

Coole pakken voor de leukste ijspret

Sneeuw, wind en ijzige kou, het maakt allemaal niets meer uit met onze heerlijk gevoerde skipakken. Met merknamen als Name It en Dirkje bent u zeker van een uitstekende kwaliteit en een eigentijds design. Zowel voor de wintersport als een wedstrijdje sneeuwballen gooien in eigen land voorziet u uw kind van een comfortabel en praktisch sneeuwpak, waarin het heerlijk kan hollen en dollen.

Zoek bij ons naar een mooi kinderskipak online voor uw actieve girl of boy. Wij hebben ze ook in de kleinste maatjes, zodat u ook uw baby warm kunt inpakken in de kinderwagen. Water en wind hebben geen kans om door te dringen, terwijl de pakken wel goed ademend zijn.

Slijtvaste skipakken voor kinderen

Onze goedkope kinderskipakken zijn goed betaalbaar vanwege de aantrekkelijke kortingen. Maar dat betekent niet dat u inlevert op de veiligheid en duurzaamheid van de winterpakken. Vaak zijn ze voorzien van reflectoren en versterkte knieën en bovendien zijn ze altijd uitgebreid getest op kwaliteit.

Met een kinderskipak uit de online shop van Ik en mijn kind kiest u voor een weldoordacht ontwerp waarbij veiligheid voorop staat. Een echte musthave dus voor kinderen die houden van sneeuwpret en buiten actief bezig zijn. Kies een van de vrolijke kleuren en uw kind is niet meer te stoppen!