Pyjamas

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Goedkope kinderpyjama's

Zachte pyjama's voor zachte dromen

Mooie kleuren, lieve streepjes en aparte motiefjes. Onze pyjama's voor baby's, peuters en modebewuste kids zijn allemaal even leuk om te zien. Voor ouders en kinderen die van een modern ontwerp en een goede kwaliteit houden. Terwijl de prijzen laag zijn, dankzij de kortingen die u vaak bij ons vindt.

Als u een kinderpyjama online bij ons uitzoekt, komt u terecht bij merken als Name It. Dit Deense label is bij Ik en mijn kind goed vertegenwoordigd met hippe en vaak fleurige kleding. Maar ook de liefste pyjama's voor kinderen en baby's zijn ontworpen door dit trendy merk, dat zoveel mogelijk milieuvriendelijk produceert.

Een kinderpyjama online vinden

Bent u bij ons aan het shoppen naar nieuwe kinderkleding, sla dan onze pyjama's niet over. 's Avonds na het bad of een aangename douche is niets zo lekker als nachtgoed van zacht katoen waarin uw kind zich helemaal loom en tevreden voelt. Om nog even een boekje in te lezen en dan... heerlijk de oogjes dicht te doen.

Onze goedkope kinderpyjama's hebben vaak verbazend lage prijzen. Wel zo prettig, want kinderen maken zich gauw vies en een schone pyjama is dan zo gepakt. Spannend, al die logeerpartijtjes... Met een paar mooie pyjama's in de kast kan met zorg een exemplaar worden uitgezocht voor dit spannende avontuur. Voor tevreden kids en sweet dreams!