Ondergoed

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 82

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 82

 

Goedkoop kinderondergoed voor elke leeftijd

Zacht en comfortabel

Voor uw kleine zoon of meid hebben wij de schattigste rompers, effen gekleurd of met lieve patroontjes of thema's. Maar ook voor grotere kids hebben wij hippe hemden en boxers, zodat ze zich helemaal happy voelen. In stoere uitvoering voor de boys en in lieve stijl voor de girls. Uw kind kan zich vrij bewegen, dankzij de goede pasvorm en zachte katoen.

Voor u is het prettig om te weten dat uw kind ook onder de gewone kleding een verzorgde look heeft. Met de kinderondermode uit onze online shop maakt u altijd een verstandige keuze. Want al ons ondergoed voor kinderen zit lekker en ademt goed.

Mooie kinderondermode online kopen

Merken als Name It en Little Pieces zijn trendy kinderlabels die tekenen voor de leuke, eigenzinnige ontwerpen van onze ondermode. Met ons goedkope kinderondergoed scoort u dus zeker goed bij uw zoon of dochter, want de producten zijn uitgevoerd in stijlen en prints die kinderen supercool vinden.

Heeft u een optimale basis voor uw kind gevonden, in de vorm van onderbroekjes, boxershorts of rompertjes? Kijk dan rustig verder rond in de webshop van Ik en mijn kind. Wij hebben een steeds wisselend assortiment. Ook bovenkleding is in diverse eigentijdse en kleurrijke stijlen te vinden. Terwijl betaalbare prijzen steeds voorop staan!