Leggings

22 Artikel(en)

22 Artikel(en)

Goedkope kinderleggings in leuke kleuren

Coole combinaties maken

Een legging is helemaal van nu. Handig om te combineren met een rokje, jurk of hippe tuniek. Wij hebben mooie leggings in neutrale en sprekende kleuren. Zodat uw dochter nooit lang voor de kast hoeft te staan om te beslissen wat ze aantrekt! Zoek nu leuke outfits en een kinderlegging online uit, dan zorgen wij voor een snelle verzending.

Met onze leggings en maillots wordt het mixen en matchen een feest. Ik en mijn kind heeft kinderkleding van kwalititeitsmerken als Name It en Dirkje en en kan dus wel tegen een stootje. Zo heeft uw dochter iedere dag een ruime keuze en bent u tevreden over de verzorgde look.

Leggings voor kinderen die actief zijn

Kan uw kind een nieuwe outfit voor de eerste schooldag en wat handige basics gebruiken? Met onze goedkope kinderleggings houdt u uw aankopen prima betaalbaar. En uw dochter kan weer gezellig modeshows houden met haar vriendinnen. En natuurlijk buiten spelen en lekker vies worden. Geeft niks, want de volgende dag liggen er genoeg andere schone kleren in de kast.

Heeft u al een kinderlegging online gevonden? Wij hebben een ruime keuze in eigentijdse stijlen. Leggings met verstelbare taille, unisex uitvoering of in een glamorous style... Genoeg inspiratie voor u en uw kind. Zo heeft uw hippe girl of boy iedere dag de gewenste uitstraling!