Badmode

8 Artikel(en)

8 Artikel(en)

Kinder badmode van goede kwaliteit

Zomerse kleuren

Laat het maar een mooie zomer worden, met veel zon, plezier en de leukste kinder badmode! Wij hebben schattige bikini's met streepjes, motiefjes en ruches voor de kleintjes en mooie badpakken voor grotere meiden. Ook voor jongens hebben wij een ruime keuze in stijlen. Niet onbelangrijk: onze badkleding blijft mooi voor wat betreft kleur en pasvorm, zodat uw zoon of dochter keer op keer een frisse duik kan nemen of op een hete dag lekker in de tuin met water kan spelen.

Ik en mijn kind heeft betrouwbare kindermerken als Name It en Pebble Stone. Deze merken maken kleurrijke zwemkleding met details die kinderen leuk vinden. Doordat wij vaak aanbiedingen hebben, zijn veel items voordelig verkrijgbaar. Wat heel verfrissend is bij een warme, maar altijd dure zomer...

Van coole zwembroek tot hip badpak

Sportieve strepen, grappige prints, ook voor jongens kunt u uitgebreid shoppen naar zwembroeken en zwemshorts. Kies een kleur uit die bij uw zoon past en klaar is hij... voor de vakantie, de zwemles of een avontuurlijke middag met zijn waterpistool. Meisjes zijn vaak heel duidelijk in hun keuze voor zwemkleding: de bikini's en zwempakjes moeten niet alleen perfect zitten, maar ook cool zijn van kleur en ontwerp.

Op zoek naar kinder badmode in de kleinste maatjes? Verwen ook het jongste familielid met een mooie bikini of een stoer zwembroekje. Want ook de allerkleinsten genieten vaak volop van babyzwemmen en zijn dol op knoeien met water. Met onze badkleding kan dat helemaal in stijl!