Truien

11 Artikel(en)

11 Artikel(en)

Truien voor stoere boys

Mooie en goedkope jongenstruien

De ene dag gaat hij met vriendjes op ontdekkingstocht in de bosjes, de volgende dag weer naar school. Dan weer naar een feestje bij de buren. Voor iedere gelegenheid heeft Ik en mijn kind leuke, goedkope jongenstruien. Van zacht gebreid materiaal of ademend katoen, zodat ze lekker zitten. Dat vinden jongens belangrijk, want ze willen zich ongestoord kunnen bewegen en hun gang kunnen gaan.

De jongenstruien die wij online aanbieden zijn van uitstekende kwaliteit. U vindt hippe merken als het Deense Name It, dat staat voor fantasievolle kleding die mooi is en ook mooi blijft. Onze truien hebben kleuren die bij jongens in de smaak vallen. Houdt u van een print of liever zo basic mogelijk? Of valt u voor een trui met eigenwijze streepjes?

Jongenstruien online kopen

Stoere truien met letters of cijfers zijn favoriet bij veel kleine boys. Een gebreide trui met V-hals is leuk voor een speciale gelegenheid. U treft bij ons vaak flinke kortingen aan, dus u kunt ook een paar truien tegelijk nemen!

Van goedkope jongenstruien en spencers tot capuchontruien en truien met een verwassen look, wij sturen uw bestelling zo snel mogelijk naar u toe. Zo kunt u moeiteloos iedere dag weer een leuke combinatie vinden, die stoer, casual, klassiek of juist vrolijk gekleurd is. En die vast en zeker ook bij uw zoon in de smaak valt!