Prematuur

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)

Goedkope jongensprematuurkleding

Zacht, lief en voordelig

Wij hebben zachte en lieve prematuurkleding voor jongens. De ontwerpen zijn helemaal gericht op een comfortabel gevoel voor uw kleintje. De zachte katoen voelt aangenaam aan op het gevoelige babyhuidje en de modellen hebben een fijne pasvorm. Prettige kleding helpt uw kindje om zich knus en geborgen te voelen. En dat is toch het allerbelangrijkste!

De jongensprematuurkleding uit de online shop is goed te combineren, zodat uw zoon er op ieder moment op zijn best uitziet. De schattige broekjes en truitjes uit onze collectie zijn niet alleen mooi om te zien, maar blijven ook mooi. Is uw zoon er alweer uitgegroeid? Dan kunt u de kleding vast weer aan een andere kleine pasgeborene doorgeven.

Jongensprematuurkleding online kopen

Bij Ik en mijn kind is alle kleding redelijk geprijsd en vindt u soms hoge kortingen. Zo kunt u voor weinig geld toch het beste aan uw kindje geven. Heeft u babykleding in een leuke stijl gevonden? Wij hebben ook hippe ondermode en pyjama's in kleine maatjes.

Met onze goedkope jongensprematuurkleding ziet uw zoon eruit om door een ringetje te halen. Geniet maar volop van die lieve, knuffelige look. Kleine jongens worden heel snel groot. Nog even en u bent op zoek naar outfits waarin uw actieve boy de zandbak en de speeltuin onveilig kan maken. Maar eerst nog even de flesjes, de slaapjes en de fluweelzachte babypakjes!