Newborn

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 74

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 74

 

Grote keuze in newborn jongenskleding

Mooie outfits voor de allerkleinsten

Uw kleine zoontje is het mooiste mannetje van de wereld en dat mag gezien worden. Wij hebben alle soorten newborn jongenskleding die u nodig heeft. In moderne stijlen en gemaakt van zachte, comfortabele materialen. Zo is uw hummeltje helemaal tevreden in zijn lekker zittende broekjes en shirts. En u geniet iedere dag van zijn verzorgde look, met kleding die uitstekend betaalbaar is.

Bij Ik en mijn kind hebben we kleurrijke kinderlabels als Name It, Dirkje en Born to be Famous. Deze merken maken mooie kleding van katoen of biologisch katoen. Met een eigentijds design en een prima kwaliteit. Terwijl de prijzen ouderwets laag zijn.

Praktische en leuke newborn jongenskleding

Kijk bij de newborn broeken, truitjes en setjes, die onderling mooi te combineren zijn. Maar ook andere items mogen niet in de garderobe van uw kindje ontbreken. Zo is een gebreide cardigan handig als voorjaars- of zomerjasje en gebruikt u deze in de winter als extra laagje onder de winterjas.

Een baby'tje krijgt vaak iets schoons aan, na een ongelukje of geknoei met melk. Met onze collectie is het niet moeilijk om een flinke stapel leuke kledingstukjes te vinden. Met stoere letters of cijfers of in die frisse marinestijl die de kleinste boys zo schattig staat. Uw kindje wordt snel groot, dus geniet maar volop van al die mooie mini-outfits!