Jeans

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 32

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 32

 

Stoere jeans voor jongens

Een spijkerbroek kan altijd of het nu winter of zomer is. Spijkerstof is sterk en kan tegen een stootje. Jongens dragen graag jeans. Ze kunnen daarmee lekker voetballen en ravotten. Natuurlijk ziet een jeans er ook ontzettend stoer uit en welke jongen wil deze uitstraling nou niet?

Jeans zijn heel veelzijdig. Naar school en voor het buitenspelen zijn jeans altijd handig. Door de donkere kleur staan ze eigenlijk overal bij. Een leuk shirt met print of een vrolijk motief erop en u bent klaar. En als uw kind er netjes uit moet zien op een feestje, kunt u de jeans combineren met een blouse en gilet of een blazer. Uw zoon zal de blits maken met zijn stijlvolle outfit.

Jongensjeans online bestellen

Ik en mijn kind heeft een heel uitgebreide collectie goedkope jongensjeans. U heeft ruime keuze uit spijkerbroeken met strakke en wijde pijpen en verschillende wassingen. En voor in de zomer zijn er spijkerbroeken met korte pijpen. Kijk ook eens verder naar de leuke jongensshirts en blouses die u gelijk mee kunt bestellen. Zo is de garderobe van uw zoon weer helemaal compleet.

Mooie kinderkleding hoeft niet duur te zijn. De goedkope jongensjeans van de merken Name it en Dirkje zijn hip, modieus en van uitstekende kwaliteit. Bestel de jongensjeans online, dan ontvangt u een flinke korting op uw kledingstukken.