Shirts & Tops

13 Artikel(en)

13 Artikel(en)

Goedkope damesshirts van goede kwaliteit

Leuke tops voor geslaagde outfits

Van een nonchalante gebreide pullover tot een feestelijk topje: bij Ik en mijn kind vindt u alle soorten shirts, truien en tops voor betaalbare prijzen. Alle items hebben een eigentijds design en zijn van kwaliteitsmerken als het trendvolgende Only en het Scandinavische Vila. Ook helemaal van nu: een soepele cardigan, voor een stijlvol en tegelijkertijd speels effect.

U kunt ideeën opdoen voor leuke combinaties met de damesshirts die wij online verkopen. Heeft u iets nodig in een zakelijke stijl? Of kan men u uittekenen in stoer en sportief? U vindt bij ons tops voor elke gelegenheid, in basic en trendy kleuren.

Hippe tops voor vrouwen

U heeft vast uw favoriete stijl die helemaal bij u past. Stoer of klassiek, hip of elegant. Maar probeer ook eens iets nieuws uit en laat u verrassen door het effect als u in de spiegel kijkt. Combineer de damesshirts uit ons online assortiment ook met mooie sjaals, sieraden en tassen.

Neem rustig de tijd om nieuwe combinaties te maken. Er goed uitzien doet alles voor uw zelfvertrouwen en uitstraling! Zonder dat u grote uitgaven hoeft te doen. Geef met onze goedkope damesshirts uw outfits een frisse oppepper. Met enkele nieuwe accenten bereikt u het maximale effect. Gun u zelf het plezier van nieuwe shirts en kleding en accentueer zo uw eigen persoonlijkheid en stijl.