Lingerie

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Verleidelijke en sportieve lingerie

Voor de perfecte basis

U bent de hele dag in touw voor de kinderen, misschien wel in combinatie met een baan en in ieder geval een razend druk huishouden. U zelf verwennen met mooie lingerie is dan een uitstekende manier om goed voor u zelf te zorgen. Zodat u zich speciaal en vrouwelijk voelt. Daarom vindt u bij ons mooi afgewerkte beha's en broekjes, die net als onze kleding helemaal niet duur is.

Wij hebben verleidelijke lingeriesets met string of slip, maar ook sportieve hipsters. Zo heeft u een prachtige basis voor onder uw kleding, die u de hele dag een heerlijk luxe gevoel bezorgt. Ons damesondergoed heeft een goede pasvorm en zit lekker zacht. U kunt kiezen uit glamorous, romantische en sportieve stijlen.

Moderne lingerie

Onze lingeriemerken, waaronder Silly & Ridiculous, Jacky Mills en Dolce Bella, maken damesondergoed met een eigentijdse look, afgestemd op de laatste trends in bovenkleding. Het gaat niet zomaar om ondergoed, maar om underfashion voor de moderne vrouw. Ik en mijn kind biedt deze lingeriestukken tegen zeer gereduceerde prijzen aan.

Maak uw outfits compleet met de mooiste ondermode. Zo begint u de dag ontspannen en vol zelfvertrouwen. Met kant, lieve stipjes of uw favoriete print. Met onze lingerie bent u steeds weer perfect gestyled voor een drukke, maar onbezorgde dag.