Jurken & Rokken

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Goedkope damesjurken

Mooie jurk, leuke prijs

Voelt u zich ook graag op en top vrouw in een jurk die perfect bij u past? Wij hebben de liefste en mooiste jurkjes, voor minstens zo lieve prijzen. Van kwaliteitsmerken als Vila, Pieces en Only. Een klein zwart jurkje lijkt eenvoudig, maar u trekt er juist de aandacht mee omdat de vormgeving en stijl in deze kleur extra opvallen. Met een ketting, tasje en mooie pumps erbij schittert u volop.

Ook als u damesrokken online zoekt, dan kunt u shoppen bij Ik en mijn kind. Mix en match om de juiste look te vinden: gewaagd, casual of juist feestelijk. Een rokje is het juiste item om verschillende combinaties te maken met leuke tops. Zo kunt u regelmatig variëren.

Hippe damesjurk kopen

Heeft u een bijzonder feest of een bruiloft en wilt u iets nieuws dat stijlvol en elegant is? Ook hiervoor kunt u bij ons een geschikt model vinden. Van simpel gestyled tot glamoureus, kies de stijl uit die u als gegoten zit. De uitroepen over uw verschijning zullen niet van de lucht zijn.

Wij hebben een ruime keuze in goedkope damesjurken, voor de trendgevoelige vrouw die kwaliteit graag combineert met hippe designs. Ook een rok is altijd een welkome aanvulling voor uw kledingkast. Met de damesrokken uit de online shop voelt u zich helemaal hip en happy.