Truien & Vesten

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goedkope grote maten damestruien

Helemaal happy

Leuk voor een casual dag om samen met een mooie jeans te dragen: een hippe trui waarin u zich helemaal comfortabel en relaxed voelt. Favoriete sneakers erbij en klaar is uw outfit voor een sportief dagje uit, gezellig shoppen of luieren op de bank. U vindt bij ons de mooiste truien en vesten in plus-size maten.

Heerlijk toch, die gemakkelijk zittende kleding voor een dag waarop niets hoeft en alles mag. Terwijl u met de juiste kleding meteen een look creëert waarin u zich extra happy voelt. Naast zachte truien hebben wij ook grote maten damesvesten online in de aanbieding. Bij onze betaalbare prijzen kunt u helemaal relaxed blijven!

Grote maten damestruien kopen

Als u bij Ik en mijn kind shopt, dan komt u eigentijdse ontwerpen tegen waarbij vrouwelijkheid en elegantie voorop staan. Speciaal ontworpen om uw pluspunten zo mooi mogelijk te accentueren. Met mooie stoffen, een goede pasvorm en een uitvoering door ontwerpers die inspringen op hippe trends.

Heeft u goedkope grote maten damestruien gevonden waarmee u leuke outfits kunt samenstellen? Met merken als het Deense Junarose zit u altijd goed. Kijk ook naar de grote maten damesvesten die wij online aanbieden. Voor een behaaglijk gevoel als u op de bank kruipt met een boek. En natuurlijk een onweerstaanbare look!