Broeken & Leggings

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goedkope grote maten damesbroeken

Voor een stijlvolle, trendy look

Kent u deze trendy merken al? Bij Ik en mijn kind hebben we broeken van succesvolle labels als Junarose en Only. De ontwerpers ervan maken comfortabele broeken die perfect passen bij de vollere vrouw. In leuke, moderne stijlen waar u eindeloos mee kunt combineren. Grote maten damesbroeken kopen kan bij ons bovendien voordelig, dankzij de hoge kortingen.

Dol op elegante combinaties met een soepele tuniek of smaakvolle jurk? Hiervoor kunt u vast een grote maten dameslegging uit onze online shop gebruiken. Zo heeft u voor iedere gelegenheid een mooie outfit in de kast hangen, voor werktijd, vrije tijd en niet te vergeten... party time!

Grote maten dameslegging online

Wij hebben een gevarieerd aanbod in goedkope grote maten damesbroeken. Bent u een echte jeans liefhebber, voor een stoere casual look? Heeft u een legging of broek in neutrale of juist opvallende kleuren nodig? Kijk rond in ons assortiment om ideeën op te doen.

U kunt natuurlijk zoeken naar geschikte items om uw garderobe mee aan te vullen. Maar het werkt ook verfrissend om gewoon een hip kledingstuk uit te zoeken waar u helemaal voor valt en dat als uitgangspunt te nemen. Wij hebben mooie basics en de nieuwste trends. Eenvoudig te bestellen, zodat het genieten meteen kan beginnen!