Accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Goedkope damesaccessoires

Gek op accessoires

Bent u ook zo dol op kleurige sjaals en mooie tassen, die zorgen voor een persoonlijke finishing touch? Bij Ik en mijn kind kunt u dan uw hart ophalen. Wij hebben een grote collectie damesaccessoires, met eigentijdse ontwerpen en in uiteenlopende kleurstellingen. Zodat u nét dat ene item eruit kunt pikken dat u kunt gebruiken voor een nieuwe outfit.

De damesaccessoires uit onze online shop zijn van bekende merken en vallen op door kwaliteit en aandacht voor details. Terwijl de prijzen heel betaalbaar zijn. Neem het leuke merk Pieces, dat zich laat inspireren door zowel ontwerpen van de catwalks als het modebeeld op straat. En waarin u zichzelf vast super vrouwelijk voelt.

Trendy accessoires voor vrouwen

Een sjaal geeft ieder seizoen een smaakvol accent aan uw outfit. Op een rustige basis springt een sjaal er meteen uit. Zelfs in de warmere seizoenen kan het 's ochtends nog fris zijn en dan dragen sjaals ook heel behaaglijk. U kunt er dus niet genoeg van hebben! Bij onze goedkope damesaccessoires vindt u ze in prachtige natuurtinten en met mooie patronen.

De ene keer kiest u een tubesjaal in een gedekte kleur voor naar het werk, de volgende dag een klassieke, lange sjaal met felle kleurtjes voor een dagje shoppen met een vriendin. Bestel onze damesaccessoires online, dan zorgen wij voor een snelle verzending. En dan kunt u voor de spiegel gaan combineren met kleding en sieraden, totdat u de perfecte look heeft gevonden!