Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Je bevindt je waarschijnlijk op een grote roze wolk en denkt alleen maar aan je kleine die langzaam groeit in je buik. En ja, je buik, die wordt steeds groter. Vergeet daarom niet aan jezelf te denken, maar ga op zoek naar mooie stijlvolle positiekleding.

Is positiekleding echt nodig?


Als je zwanger bent merk je snel genoeg dat je eigen kleding niet meer fijn zit. Je kunt ervoor kiezen om kleding een maatje groter te kopen. Maar omdat de kleding overal groter is zie je er al snel lomp uit. Positiekleding is juist gemaakt voor een groeiende buik wat ervoor zorgt dat je er nog steeds vrouwelijk uitziet en jij je ook zo voelt. Bovendien beschermt de positiekleding je buik en daarmee je kleine wonder. Wanneer je het beste begint met het dragen van positiekleding is per zwangerschap verschillend. Je voelt zelf wel wanneer kleding te strak gaat zitten en je behoefte hebt aan extra bescherming. En hoe eerder je begint met dragen van de kleding, hoe langer je er plezier van hebt.

Stijlvolle positiekleding

Het woord positiekleding klinkt niet echt stijlvol en vrouwelijk, maar niets is minder waar. Positiekleding gaat tegenwoordig met de mode mee en is helemaal aangepast op je groeiende buik. Kies voor aansluitende kleding die je vrouwelijk en elegant maakt. Tijdens je zwangerschap mag je mooie buik natuurlijk gewoon gezien worden en is ruim zittende kleding helemaal niet nodig. Met aansluitende kleding zie je er niet alleen vrouwelijk uit, maar ga jij je ook zo voelen. Dat kun je wel gebruiken tijdens de zwangerschap. Daarnaast zijn accessoires een must om kleding op te fleuren. Positiekleding koop je namelijk niet eindeloos en met riemen, sjaals en sieraden kun je er toch iedere keer weer nét iets anders uitzien.

Positiekleding van Mamalicious


Een ontzettend fijn merk dat positiekleding verkoopt is Mamalicious. Het merk heeft een uitgebreide collectie hippe zwangerschapskleding tegen een betaalbare prijs. De kleding zit zeer comfortabel en biedt genoeg ruimte voor je buik. Mamalicious heeft kleding voor iedere gelegenheid, zoals een mooie jurk voor een feestje, of een casual spijkerbroek voor in het weekend. Daarnaast heeft Mamalicious kleding in diverse stijlen. In de webshop van Ik en mijn kind vind je regelmatig mooie kortingen die op kunnen lopen tot wel 80%. Zo zie jij er tijdens je zwangerschap stijlvol uit zonder dat je er bakken met geld aan uitgeeft. Neem daarom een kijkje in de collectie positiekleding en bestel jouw favoriete ‘zwangere mama’ outfit van Mamalicious eenvoudig online.