Shirts & Tops

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 63

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 63

 

Mooie en goedkope babyshirts en tops

Mooi en goedkoop gaat helaas niet altijd samen. Zeker niet wat kleding betreft. Vaak ziet u de leukste kleren, maar helaas kunt u dit niet aanschaffen omdat uw portemonnee dit niet toelaat. Dit geldt ook voor babykleding. Zo kunt u diverse leuke babyshirts en tops in de winkels vinden, maar deze zijn vaak veel te duur. Kijkt u daarom eens in de webshop van Ik en mijn kind en verbaas u over de prijzen van diverse goedkope babyshirts en tops.

Een babyshirt online voor een jongen en een meisje

Bij Ik en mijn kind vindt u diverse babyshirts voor jongetjes en meisjes. Ook zijn er shirts te vinden die zowel jongens als meisjes kunnen dragen. Tevens vindt u babyshirts online met zowel korte als lange mouwen. Zo bent u voor elk jaargetijde goed voorbereid. Bent u op zoek naar tops voor babies die u onder andere kleding kunt dragen, dan bent u hier ook aan het juiste adres.

Goedkope babyshirts en tops voor iedereen

Door onze gunstige prijzen kan elke baby er hip en trendy uitzien. Wilt u graag voor weinig geld uw baby aankleden, koop dan een babyshirt online. Heeft u nog andere kledingstukken voor uw kindje nodig, dan is er altijd de mogelijkheid om rustig bij ons verder te winkelen.