Leggings

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Goedkope babyleggings en maillots

Praktisch en hip

Het is altijd handig om flink wat leggings in de kast te hebben liggen. Zo kunt u hippe combinaties maken met mooie rokjes en jurkjes en ziet uw dochter er iedere dag weer verzorgd uit. Bij Ik en mijn kind vindt u vast een mooie babylegging online, tegen scherpe prijzen. Er leuk uitzien hoeft bij ons zeker niet duur te zijn!

Neem een paar neutrale kleuren en een kleur die er fris uitspringt, dan zit u altijd goed. Maillots voelen behaaglijk aan in de winter, een legging staat altijd heerlijk eigenwijs bij kleine meisjes. Deze comfortabele kledingstukjes worden vast uw favorieten.

Shoppen naar leuke leggings voor babies

Als u goedkope babyleggings zoekt, dan kunt u bij ons uw slag slaan. Wij hebben kwaliteitsmerken als Name It en Dirkje, waarbij comfort en een hip ontwerp voorop staan. Voor uw baby is het belangrijk dat de leggings en maillots soepel en zacht aanvoelen, maar voor u tellen uiteraard ook de looks.

Houdt u van combineren, mixen en matchen, koop dan bij ons uw babykleding en een babylegging online. Wij zorgen voor een snelle verzending, zodat u meteen kunt beginnen met het maken van de meest onweerstaanbare outfits. Zo is uw baby tevreden en kijkt u tevreden naar het resultaat!